Subota

08:00Subota

Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Sadrži informacije, teme i analize o dešavanjima u BiH i regionu, a reporteri iz cijele BiH javljaju o najaktuelnijim događajima u njihovim sredinama. Redovna rubrika Radija 27 utorkom je “Svijet interneta". Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.

Learn more

7×24

11:00Subota

11:00Subota

Emisija 7x24 sedmični pregled mostarskih aktuelnosti. Na jednom mjestu rezime svih važnijih događaja, sa izjavama njihovih aktera. Biti informisan, znači biti subotom od 11 sati uz RGM - Mostarski radio!

Learn more

Tema sedmice

18:00Subota

18:00Subota

Analiza aktuelnih regionalnih i svjetskih događaja.

Learn more

Regionalni program

22:00Subota

22:00Subota

Emisija o dešavanjima u regionu (BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Hrvatska) i svijetu. Prvih pola sata emisije sadrži najaktuelnije i najzanimljivije priče o dešavanjima u zemljama regiona i u svijetu (politika, ekonomija i slično). Preostalih pola sata emisije, nazvanih “Dokumenti dana” sadrži analitičke priloge iz svih zemalja regiona i iz svih oblasti, od politike i ekonomije, do kulture i sporta. Reportaže iz svakodnevnog života ljudi su takođe sastavni dio “Dokumenata dana”.

Learn more

RGM

Current track
TITLE
ARTIST

Background